Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie a sunat la poliție și a spus că este sechestrată: liberă ca pasărea cerului, ea a plimbat polițiștii jumătate de țară

politie bun

O femeie de 46 de ani din judeţul Galaţi s-a ales cu dosar penal pentru inducerea în eroare a organelor judiciare, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Potrivit sursei citate, un bărbat, din comuna Cudalbi, a sesizat Secţia 5 Poliţie Rurală Rădeşti, prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că a primit mai multe mesaje telefonice de la concubina sa - care, împreună cu fiica minoră, de 14 ani, erau plecate de câteva zile în comuna Băleni - în care aceasta scria că sunt sechestrate la domiciliul unor rude, pe raza comunei Băleni, informează Agerpres. 

Poliţiştii au mers la faţa locului, unde au luat legătura cu sora femeii, şi din discuţiile purtate au aflat că cele două ar fi plecat, în data de 31 iulie, către Galaţi.

Femeia a mai precizat că, la data de 1 august a vorbit cu sora sa, care ar fi anunţat-o că, din cauza neînţelegerilor pe care le avea cu concubinul său, nu s-ar mai fi întors la domiciliu şi ar fi mers în municipiul Botoşani, unde s-ar fi cazat într-un centru de asistenţă socială, împreună cu fiica sa.

În baza sesizării primite, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, fiind constituită o echipă complexă formată din poliţişti ai Secţiei 5 Poliţie Rurală Rădeşti, ai Poliţiei Oraşului Târgu Bujor şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale, care, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, au demarat activităţile investigative pentru găsirea femeii şi a fiicei sale.

Cu sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Botoşani au fost făcute verificări pe raza municipiului Botoşani, dar persoanele în cauză nu au fost găsite.

În tot acest timp, poliţiştii au încercat să comunice prin mesaje telefonice cu femeia, care, la diverse intervale de timp, îşi deschidea telefonul, precizând că se află într-un autoturism ce se deplasează într-o direcţie necunoscută.

Cu suportul de specialitate al Biroului Operaţiuni Speciale Galaţi şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR, şi cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 20 Poliţie Bucureşti, femeia şi fiica sa au fost localizate în municipiul Bucureşti şi găsite într-un centru pentru persoanele victime ale violenţei domestice, unde acestea erau cazate.

Cele două au fost escortate la sediul Poliţiei Oraşului Târgu Bujor, pentru audieri, din primele verificări rezultând că nu au fost victime ale vreunei infracţiuni şi că au mers de bună voie în municipiul Bucureşti.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, femeia fiind cercetată acum pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.