Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie a venit din Anglia în România pentru a deveni vrăjitoare. Motivul care a determinat-o să își dorească asta are legătură cu soțul-fantomă

Brocarde/SWNS
femeie din anglia venita in romania sa devina vrajitoare

O femeie din Marea Britanie cunoscută pentru faptul că s-a căsătorit cu o fantomă, după care a divorțat, a luat decizia de a veni în România pentru a deveni vrăjitoare.

Ea spune că a apelat la ajutorul vrăjitoarelor după experiențele trăite cu fostul ei soț, fantoma Edwardo, fost soldat.

Brocarde, o femeie în vârstă de 40 de ani din Oxfordshire, Anglia, a venit în România pentru o zi pentru a deveni vrăjitoare și pentru a-și înțelege și controla „magia interioară”.

Pentru a descoperi misterele farmecelor, femeia s-a întâlnit cu un grup de vrăjitoare din România. Ea susține că i s-a făcut o vrajă pentru a fi protejată împotriva diavolului și a fostului ei soț.

S-a întâlnit cu un grup de vrăjitoare de lângă București

Ea s-a dus undeva la periferia Bucureștiului pentru a o întâlni pe Mihaela Minca, o femeie care susține că este vrăjitoare, și pe fiicele ei, și ele la rândul lor vrăjitoare.

Femeia a apelat la ajutorul vrăjitoarelor în urma experiențelor trăite cu fostul ei soț, o fantomă pe nume Edwardo. Cei doi s-au „căsătorit”, dar un an mai târziu ea a pus capăt relației, acuzându-l pe soțul ei de infidelitate și hărțuire.

„Am fost onorată să fiu invitată în casa Mihaelei, faptul că am avut o perspectivă atât de personală asupra vrăjitoriei mi-a sporit înțelegerea spiritualității. A fost o experiență îmbucurătoare să fiu înconjurată de o astfel de energie feminină pozitivă și a fost înălțător să pot participa la vrăjile și ritualurile lor.

Vrăjitoarele i-au oferit femeii un talisman pentru protecție

Nu mă așteptam să mi se facă o vrajă, dar când îți petreci o zi ca vrăjitoare, nimic nu este imposibil. Ceva m-a condus la grupul de vrăjitoare din România, indiferent dacă crezi sau nu în vrăjitorie, faptul că am făcut parte din grupul de vrăjitoare mi-a arătat cu adevărat cum să cred în mine și cum să urmez destinul care mi s-a trasat”, a spus ea, conform Mirror.

Vrăjitoarele i-au oferit lui Brocarde un talisman care să o protejeze împotriva răului. De asemenea, ele au conceput o vrajă specială pentru a alunga răul din viața ei și pentru a o proteja de fantome, potrivit sursei citate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.