Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie acuză medicii din Vrancea că i-au tratat cu calmante soțul care avea simptome de infarct: Bărbatul a murit ulterior

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti
spital

Soția unui bărbat de 53 de ani din Odobești, care a murit în urma unui infarct miocardic, îi acuză pe medicii de la Spitalul de Urgență din Focșani că au tratat cu superficialitate cazul soțului ei. Acesta a ajuns la spital cu semne de infarct, dar a primit doar calmante, spune femeia, anunță MEDIAFAX.

Citește și: PSD lovește în Guvern: A respins proiectul de lege

Femeia a povestit pe Facebook că bărbatul ei s-a simțit rău, a mers la spital și, deși prezenta simptome de infarct, a fost trimis acasă după o perfuzie cu calmante. Asta deși familia ar fi insistat ca bărbatul să rămână în spital, sub observație. La puțin timp după ce a ajuns acasă, bărbatul a murit, iar personalul de pe ambulanță a stabilit că este vorba despre un infarct miocardic acut.

„O altă viață la care serviciul de urgență a renunțat, numai într-un interval de o săptămână. Cu același dezinteres a fost tratat soțul meu, care prezenta simptome specifice infarctului miocardic, care a fost trimis acasă, fiind diagnosticat cu sindrom neurovegetativ. Deși necesita control de specialitate (medic cardiolog), a fost consultat de un medic nefrolog, administrându-i o perfuzie cu calmante. În urma încercărilor de a convinge personalul UPU de a-l ține sub observație în incinta spitalului și de a-i efectua investigații de specialitate, acesta a insistat că nu are nimic grav. Următoarea zi, în data de 1 decembrie, soțul meu, în vârstă de 53 de ani, a decedat. Personalul de pe ambulanță a constatat că decesul a survenit în urma unui infarct miocardic acut. Vă rog să fim solidari, să putem curăța sistemul medical de oameni care ascund în spatele buzunarelor pline, indiferența, plictiseala și superficialitatea care conduce în fiecare zi la pierderea de vieți omenești”, a scris Doina Bataragă în postarea de pe Facebook.

Citește și: Ultimă oră-Ce se întâmplă cu ratele tuturor românilor

Zeci de persoane au comentat pe rețeaua de socializare în urma mesajului scris de femeia din Odobești.

„I-am învățat numai cu șpăgi și pe lângă că îți vorbesc urât, zace multă incompetență profesională! Este strigător la cer ce se întâmplă în sistemul de sănătate românesc!”, a scris pe Facebook un vrâncean, în timp ce altul propune o soluție: „Ar trebui ca fiecare din noi să dăm în judecată aceste lucruri pentru a se putea face ceva în acest spital în care sunt angajați numai pe pile și pe bani!”.

Citește și: Ludovic Orban iese la rampă! Ce se va întâmpla, de fapt, cu vărsta de pensionare

Contactați de corespondentul MEDIAFAX, reprezentanții Spitalului de Urgență din Focșani au spus că în acest caz nu a fost depusă nici o plângere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.