Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie arbitru luptă în prima linie împotriva pandemiei de coronavirus

The Times
coronavirus vaccin

O femeie arbitru este asistentă într-un spital din Bilbao. Iragartze Fernandes arbitrează în prima ligă de fotbal feminin şi în a treia ligă de fotbal masculin din Spania. În Spania, virusul COVID-19 a infectat 56.188 de persoane.

Iragartze Fernandes, în vârstă de 26 de ani, oficiază meciurile din prima ligă feminină de fotbal a Spaniei, dar şi din a treia ligă masculină.

De asemenea, de cinci ani, Iragartze lucrează cu jumătate de normă ca asistentă într-un spital din Bilbao, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: 'ERAM FERICIŢI ŞI NU ŞTIAM' - Editorial viral online, scris de un jurnalist spaniol

În contextul pandemiei de coronavirus, Fernandes a renunţat pentru moment la fluierul de arbitru şi a îmbrăcat halatul şi şi-a pus masca de protecţie, pentru a lupta în primul rând împotriva pandemiei.

„La început nu a fost atât de dificil să îmbin aceste ocupaţii, dar cu timpul a devenit mai greu, pentru că este vorba de timp. Trebuie să faci două lucruri şi trebuie să stai şi cu familia. Dar când ai o vocaţie faci imposibilul ca totul să iasă bine şi să ai timp. Îmbin foarte bine arbitrajul cu infirmeria”, a spus Iragartze Fernandes.

În Spania, au fost confirmate 56.188 de cazuri de persoane diagnosticate cu coronavirus, iar 4.089 de persoane au murit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.