Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie care a venit din Dubai a fost transportată cu izoleta la Spitalul Judeţean Buzău

sciencealert.com
coronavirus

O femeie care a venit din Dubai şi care a călătorit într-un autocar alături de cetăţeni care reveneau din Italia a fost transportată cu izoleta la Spitalul Judeţean Buzău, în a cărui curte sunt amplasate module izolatoare, potrivit news.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisa Irimia, femeia de 71 de ani a sunat joi la 112 şi a anunţat că se simte rău. Femeia a acuzat febră, dureri de cap şi rinoree. Urmare a acestei situaţii, buzoianca a fost preluată cu izoleta şi dusă într-unul dintre containerele izolatoare din curtea Spitalului Judeţean Buzău.

Ea le-a relatat autorităţilor că a revenit din Dubai în urmă cu o săptămână şi că a călătorit de la Bucureşti la Buzău cu un autocar în care se aflau persoane revenite din Italia.

România ÎNCHIDE șapte puncte de trecere a frontierei, de joi dimineața

Autorităţile judeţene anunţă că femeii i-au fost recoltate probe pentru coronavirus care vor fi trimise la Institutul Matei Balş din Capitală.

În judeţul Buzău, o femeie de 73 de ani, venită din Italia, a fost diagnosticată cu coronavirus, iar o alta, venită din Germania, a fost izolată în containerul din curtea Spitalului Judeţean, fiind suspectă. Probele în cazul său sunt aşteptate joi de la Bucureşti.

De asemenea, în judeţul Buzău sunt izolate la domiciliu 322 de persoane iar în carantină instituţionalizată, în centrul de la Arbănaşi, sunt 25 de cetăţeni, veniţi din Italia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.