Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie care și-a închiriat apartamentul s-a baricadat în cameră, după ce ar fi fost violată de client. La plecare, el a spus că îi va lăsa 'o recenzie bună'

Pixabay
viol agresiune sexuala

O femeie din Londra care și-a închiriat apartamentul pe Airbnb susține că a fost violată de primul client și că s-a ascuns în camera ei pentru a se apăra de agresor. La plecare, el a spus că îi va lăsa „o recenzie bună”.

Femeia susține că Diego Dellarovere, în vârstă de 43 de ani, a violat-o în casa ei din Croydon în 2021, după ce s-a oferit să îi facă masaj.

Stăteau de vorbă pe canapeaua ei, cu pahare de vin, când și-a dat seama că el începea să o pipăie.

„Spuneam "nu" destul de mult și îîl mpingeam”, a spus ea, potrivit New York Post, notează stirileprotv.ro.

Bărbatul nu s-ar fi oprit și ar fi continuat să o agreseze sexual pe femeie. Când a reușit să scape de el, s-a baricadat în camera ei cu toate cuțitele din bucătărie și animalele de companie pe care le avea și a blocat ușa cu o piesă de mobilier.

Dellarovere a început să îi trimită mesaje, cerându-i să împartă patul cu ea, promițându-i, că nu va face nimic.

Femeia era atât de tulburată încât a sunat un prieten, care le-a spus autorităților că victima părea „foarte supărată".

Dellarovere a părăsit în cele din urmă apartamentul și s-a întors în jurul orei 2 dimineața, a relatat Telegraph. El s-a culcat în camera de oaspeți și i-a spus că a doua zi dimineață îi va „lăsa o recenzie bună".

Se pare că femeia plănuise să raporteze incidentul doar la Airbnb, dar s-a răzgândit să depună o plângere la poliție după ce și-a dat seama că presupusul ei atacator ar putea face asta din nou.

„M-am gândit apoi că el cel mai probabil îi va face din nou asta cuiva, așa că vreau ca numele lui să fie marcat”, a declarat femeia care locuia la acea vreme în Croydon, în sudul zonei metropolitane a Londrei.

Dellarovere a fost primul ei oaspete și a recunoscut că i s-a părut ciudat că avea nevoie de o cameră când locuia în apropiere, în Kensington, dar a acceptat totuși cererea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.