Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie cu simptome de COVID-19 s-a ales cu dosar penal, după ce a fugit din spital

facebook
justitie dosar penal

O femeie cu simptomatologie COVID-19 internată într-un spital din Oradea a părăsit unitatea medicală în aceeaşi zi, deşi i s-a pus în vedere să nu plece până la stabilirea diagnosticului, ea fiind cercetată penal.

Potrivit unui comunicat de presă remis, joi, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, procurorii au înregistrat dosarul pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, potrivit agerpres.ro.

Citește și: S-ar pregăti un adevărat cutremur: Klaus Iohannis ar urma să-l debarce pe Ludovic Orban! O nouă femeie va fi premier? .

"Numita M.G.D. a părăsit, fără drept, unitatea spitalicească "Gavril Curteanu", din municipiul Oradea, unde a fost internată din data de 26.04.2020, în jurul orei 01:30, cu simptomatologia noului COVID 19, Coronavirus, după ce, în prealabil, i-a fost adus la cunoştinţă faptul că nu are dreptul să părăsească secţia în care a fost internată până la stabilirea cu exactitate a patologiei/patologiilor sale, respectiv până în momentul în care vor fi finalizate procedurile de testare în vederea contaminării cu noul Covid-19", precizează comunicatul procurorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.