Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie de 24 de ani a ajuns la spital după ce a fost prinsă între două autovehicule

mediafax.ro
ambulanță pompieri smurd

O femeie de 24 de ani din judeţul Galaţi a fost rănită şi a ajuns la spital, după ce a fost prinsă între un autovehicul staţionat şi unul aflat în mişcare, dar fără şofer, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, potrivit agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci au fost sesizaţi cu privire la faptul că la Spitalul Municipal Tecuci s-a prezentat o femeie care a declarat că a fost victima unui accident rutier.

Din verificările efectuate a reieşit că un bărbat, de 32 ani, a oprit autoturismul pe care îl conducea pe o stradă din localitatea Munteni şi a coborât de la volan fără a acţiona frâna de staţionare, după care s-a îndepărtat de vehicul.

Întrucât autoturismul s-a pus în mişcare îndreptându-se spre o autoutilitară staţionată, victima, o femeie, de 24 de ani, pasageră în autoutilitară, a încercat să oprească autoturismul aşezându-se între cele două vehicule, fiind astfel rănită.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, pentru că şoferul autoturismului a plecat de la faţa locului fără încuviinţarea poliţiştilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.