Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie de 28 de ani cere DESPĂGUBIRI de 60 de milioane de dolari de la un celebru actor, din cauză că a fost filmată când întrețineau relații sexuale

O femeie care apare într-o înregistrare video pornografică împreună cu Kevin Hart l-a dat în judecată pe actorul american și îi cere despăgubiri de 60 de milioane de dolari pentru provocarea de "stres emoțional, încălcarea vieții private și neglijență", potrivit contactmusic.com.

Montia Sabbag, în vârstă de 28 de ani, spune că a fost înregistrată fără voia ei, în timp ce făcea sex cu actorul, în camera unui hotel din Las Vegas, în 2017, informează mediafax.ro.

Citește și: Fostul șef INML a luat foc! “Rezultatele noastre sunt infailibile”

Anul trecut, Jonathan 'JT' Jackson, fost prieten al lui Hart, a fost arestat și pus sub acuzare pentru șantaj, după ce a încercat să facă publică înregistrarea. Dar, acum, Sabbag îl acuză și pe Kevin Hart că i-a permis lui Jackson să instaleze o cameră de filmat la hotel.

Sabbag mai spune că incidentul ar fi fost aranjat pentru a promova turneul de comedie "Irresponsible" susținut de Hart.

Citește și: Adevarul despre pensii- Dan Barna aruncă bomba

În 2017, după ce a apărut știrea despre înregistrarea video, Hart și-a cerut scuze public soției sale, Eniko, în vârstă de 35 de ani, și copiilor.

Aceasta nu este singura problemă cu care se confruntă Hart în ultima vreme.

Citește și: Interesant! Procurorul care se ocupă de cazul Caracal a intrat în concediu medical

Recent, el a fost supus unei intervenții chirurgicale după ce a suferit trei fracturi la coloana vertebrală într-un accident de mașină produs pe 1 septembrie. Actorul a fost externat, dar va avea nevoie în continuare de ședințe de fizioterapie intense.

În vârstă de 40 de ani, Kevin Hart este actor şi scenarist. Născut și crescut în Philadelphia, Pennsylvania, Hart și-a început cariera câștigând câteva competiții de actori de comedie amatori în cluburi din New England, culminând cu primul său rol, în 2000, când a jucat rolul lui Judd Apatow în serialul TV "Undeclared". Acesta este și producător cunoscut pentru filme precum "Kevin Hart: Let Me Explain" (2013), "Ride Along" (2014) și "The Wedding Ringer" (2015). În 2017, a jucat în "Jumanji: Welcome to the Jungle". Actorul mai are doi copii, Heaven, în vârstă de 14 ani, și Hendrix, în vârstă de 11 ani, cu fosta soție, Torrei Hart.

Citește și: Eugen Teodorovici a luat decizia! Ce se întâmplă cu proiectul privind închisoarea pentru datornici .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.