Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie de 30 de ani din Mehedinți, șantajată de fostul iubit: Îi cerea bani să nu publice poze compromițătoare

santaj

O femeie de 30 de ani din Mehedinți i-a plătit fostului iubit aproape 2.000 de euro pentru ca acesta să nu publice pe rețelele de socializare poze cu ea în ipostaze compromițătoare. Bărbatul, cu 6 ani mai tânăr, a șantajat-o aproape un an de zile. Acum a fost reținut de polițiști, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unor surse locale, femeia de 30 de ani ar fi avut o relație, anul trecut, în Franța, cu tânărul de 24 de ani. Atunci, acesta i-ar fi făcut mai multe poze în ipostaze compromițătoare, iar apoi i-a cerut bani pentru a le nu publica pe rețelele de socializare.

Citește și: Senatorii PSD pun tunurile pe Guvernul PNL: 'Au pus bețe în roate și au blocat procedurile pentru reducerea tăierilor ilegale de lemn!'

Femeia din localitatea Gârla Mare i-a plătit 1800 de euro, dar, zilele trecute, tânărul i-a cerut din nou bani. Aceasta i-a povestit întâmplarea tatălui său, care, duminică, a sesizat polițiștii. Oamenii legii l-au prins în flagrant pe tânăr și l-au reținut pentru 24 de ore.

„Polițiștii au prins în flagrant, într-un local public de pe raza municipiului Drobeta Turnu-Severin, un tânăr de 24 de ani din localitatea Hinova în timp ce primea 200 de euro de la o rudă a victimei, în schimbul unor imagini compromițătoare pe care acesta le deținea pe telefonul mobil. Din probatoriul administrat s-a stabilit că începând cu anul 2019 și până în prezent, bărbatul i-a solicitat femeii diferite sume de bani pentru a nu publica pozele pe rețelele de socializare, obținând 1800 de euro de la aceasta”, a declarat Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Citește și: NUCLEARA - Marcel Ciolacu ofertă directă de alianță politică pentru Victor Ponta

Polițiștii au deschis un dosar penal, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore. Tânărul este audiat acum de procurorii din Drobeta-Turnu Severin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.