Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie de 50 de ani a murit după ce a suferit o plagă împuşcată la nivelul gâtului - Poliţiştii au găsit în camera victimei o armă neletală, cu aer comprimat

Inquam Photos/ Octav Ganea
medicina legala INML

O femeie în vârstă de 50 de ani din judeţul Botoşani a murit după ce a suferit o plagă împuşcată la nivelul gâtului, iar poliţiştii au găsit în camera victimei o armă neletală, cu aer comprimat pentru tir sportiv, care ar fi trebuit supusă autorizării. Anchetatorii au stabilit că această armă era folosită pentru alungarea animalelor sălbatice din apropierea gospodăriei, potrivit news.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi luni seara, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, de 50 de ani, din comuna Hilişeu Horia a fost găsită în stare de inconştienţă în locuinţă.
“Aceasta prezenta o plagă împuşcată la nivelul gâtului, ulterior fiind constatat decesul de către cadrele medicale. În camera în care se afla victima a fost descoperită o armă neletală, cu aer comprimat pentru tir sportiv.  Din primele verificări s-a stabilit faptul că arma respectivă era procurată dintr-o altă ţară si introdusă în România de o  cunoştinţă a familiei victimei, fiind utilizată pentru a alunga animalele sălbatice din apropierea gospodăriei.  Arma este din categoria celor supuse autorizării, însă  proprietarul nu era autorizat în acest sens”, a precizat IPJ Botoşani.
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.
De asemenea, ei fac verificări pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi contrabandă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.