Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie de 54 de ani din Botoșani și-a pierdut viața într-un incendiu care i-a cuprins locuința: focul a fost produs de jarul căzut din sobă

dc news
pompieri

O femeie de 54 de ani, din oraşul Flămânzi, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de miercuri spre joi, într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Potrivit acestora, un trecător a observat flăcările şi a sunat după ajutor, iar, când au ajuns, pompierii au găsit casa arzând complet, conform Agerpres.

"La faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, precum şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani. Pompierii au constat că ardea întreaga locuinţă, tavanul şi acoperişul fiind prăbuşite în interior, dar şi o parte din acoperişul unei alte clădiri din gospodărie. Întrucât existau informaţii că proprietara nu a reuşit să iasă din casă, pompierii au acţionat, concomitent cu acţiunea de stingere, pentru căutarea acesteia. Din nefericire, femeia a fost fost găsită decedată, în interiorul casei", au precizat oficialii ISU.

Cel mai probabil, incendiul ar fi fost generat de jarul căzut din sobă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.