Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie de 62 de ani din Drăgășani a murit, după ce mașina în care se afla a părăsit carosabilul și s-a răsturnat

news.ro
accident teleorman

O femeie de 62 ani din Drăgăşani a murit, vineri după-amiază, după ce şoferiţa maşinii în care se afla a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe marginea drumului, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţiei Judeţean (IPJ) Vâlcea, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ministrul Educației vine cu o propunere fără precedent! Ecaterina Andronescu dorește schimbări majore pentru examenul de Bacalaureat

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 64, în localitatea Ioneşti, femeia decedată fiind pasageră pe scaunul din dreapta.

Citește și: Cristina Țopescu se implică în scandalul momentului! Reacția acesteia după ieșirea lui Chirilă:’Suntem oameni, nu sfinţi’

"Autoturismul a fost condus de o femeie în vârstă de 63 de ani, care a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă la stânga, la kilometrul 86 al DN 64, răsturnându-se cu maşina în afara părţii carosabile. Iniţial, pasagera a fost stabilizată la faţa locului de către doi medici care se aflau în trecere în momentul accidentului. Din păcate, deşi s-a încercat resuscitarea ei minute în şir, femeia a decedat", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Citește și: Toți românii sunt vizați! Prețul gazului va fi modificat- Decizia luată de Guvern

Traficul rutier în zonă nu a fost afectat, desfăşurându-se normal. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.