Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie de 65 de ani fost găsită moartă pe scara unui imobil din județul Brașov: Moartea a fost violentă

O femeie de 65 de ani fost găsită moartă pe scara unui imobil din localitatea Săcele, județul Brașov. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal penal pentru omor, după ce, în urma autopsiei, s-a stabilit că decesul femeii a fost violent, anunță MEDIAFAX.

Potrivit IPJ Brașov, polițiștii au fost sesizați duminică cu privire la faptul că pe scara unui imobil din Săcele se află o persoană de sex feminin decedată.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat persoana decedată ca fiind o femeie de 65 de ani. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

Citește și: Tudor Chirilă a EXPLODAT după ce presa l-a CRITICAT pentru că a cerut ajutor de la Guvern: Acum, liber la hatereală

Polițiștii au deschis inițial un dosar penal pentru ucidere din culpă, dar, după sosirea rezultatelor autopsiei, care au arătat că decesul femeii a fost violent, încadrearea juridică a fost schimbată în omor.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Brașov, continuă cercetările în acest caz pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt, identificarea autorului și stabilirea răspunderii judiciare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.