Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie de 73 de ani, în stare gravă la spital, după ce a fost lovită de o mașină în stația de autobuz

AGERPRES
spital 112 smurd

O femeie în vârstă de 73 de ani a ajuns la spital fiind grav rănită după ce a fost lovită în stația de autobuz de o mașină. Accidentul s-a produs vineri în orașul Otopeni.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Ilfov, vineri, în jurul orei 11:35, poliţiştii oraşului Otopeni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN1, în oraşul Otopeni. Polițiștii rutieri s-au deplasat la faţa locului și au stabilit că, un bărbat în vârstă de 25 de ani, domiciliat în orașul Buftea, ar fi lovit o femeie, care se afla în stația de autobuz, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Situație tensionată în PSD: Gabriela Firea, presată ca să scape de Petre Roman, Dumitru Dragomir și Anghel Iordănescu din CGMB

În urma impactului femeia de 73 de ani a fost grav rănită, fiind transportă la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul, fiind negativ.

Polițiștii ilfoveni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.