Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie din China a fost arestată după ce a ascuns că a intrat în contact cu o persoană din zona contaminată cu noul coronavirus

Smart Radio
coronavirus epidemie china

O femeie de 36 de ani din orașul chinez Tianjin a fost reţinută de Poliţia locală luni, după ce “a ascuns deliberat” autorităţilor faptul că a intrat în contact cu o persoană aflată în zona afectată de epidemia de pneumonie virală cauzată de coronavirus, anunță AGERPRES.

Femeia, al cărei prenume este Liu, a afectat astfel măsurile de prevenţie virală şi de monitorizare sanitară prin acţiunile sale, iar autorităţile din domeniul siguranţei publice au reţinut-o şi au plasat-o în “detenţie administrativă”. Nu este clar dacă între timp a fost eliberată, relatează agenţia de presă Xinhua, citată de Agerpres.

Citește și: Epidemia de coronavirus închide economia Chinei pentru restul lumii - Wall Street Journal

Bilanţul deceselor provocate în China de noul tip de coronavirus, apărut în Wuhan, capitala provinciei Hubei, a urcat duminică la 361, iar numărul cazurilor de infecţii la peste 17.000.

Autorităţile din China au implementat interdicţii stricte de transport în cele mai afectate zone de acest virus şi au cerut tuturor persoanelor care au vizitat provincia Hubei, unde au fost înregistrate cele mai multe decese, să se izoleze pentru 14 zile.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.