Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie din Israel a fost înjunghiată în plină stradă

Operation World
Israel

O femeie a fost rănită marţi într-un "atac" cu cuţit în plină stradă, la nord-est de Tel Aviv, de către un palestinian, care a fost apoi rănit cu focuri de armă, a indicat poliţia israeliană, citată de AFP.

"O femeie de 62 de ani a fost înjunghiată la Kfar Saba", în apropiere de Cisiordania, a anunţat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Micky Rosenfeld, precizând că victima a fost rănită uşor şi transportată la spital în acest "atac cu cuţitul", potrivit agerpres.ro.

Citește și: Lovitură de la DNA de ultim moment! Sunt vizați mii de magistrați cu dosare penale

Un civil, martor al scenei, a tras asupra atacatorului, un palestinian de 19 ani care trăieşte în Cisiordania, iar acesta a fost transportat ulterior la spital pentru răni "moderate", potrivit poliţiei.

Un voluntar al unei organizaţii de ajutor sanitar United Hatzalah, sosit printre primii la locul agresiunii, a acordat primul ajutor femeii rănite.

O anchetă a fost demarată în acest caz survenit în timpul Yom HaZikaron, "Ziua Amintirii", care omagiază soldaţii căzuţi în lupte şi victimele atentatelor în Israel. Sărbătoarea naţională a Israelului, care celebrează Declaraţia de Independenţă a Israelului din 1948, începe în această seară pentru 24 de ore.

Citește și: Suceava are de cinci ori mai mulți bolnavi cu noul coronavirus decât Oradea. Motivul este metoda de testare prin polling

Din octombrie 2015 şi timp de mai multe luni Israelul şi Cisiordania au fost scena unor atacuri antiisraeliene comise de tineri palestinieni izolaţi, cel mai adesea cu cuţitul, iar alteori cu maşina şi, mai rar, cu armă de foc.

Violenţele s-au diminuat în intensitate de atunci, dar continuă să aibă loc din când în când.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.