Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie din Suedia, în vârstă de 70 de ani, a fost arestată, fiind acuzată că și-a ținut fiul captiv zeci de ani

Agerpres
suedia steag drapel

O femeie în vârstă de 70 de ani a fost arestată în capitala Suediei sub suspiciunea că și-ar fi ținut fiul captiv în casă timp de decenii, au anunțat marți poliția și un procuror, citați de Reuters, potrivit MEDIAFAX.

Bărbatul a fost găsit duminică, rănit, în apartament de către o rudă, a declarat procurorul Emma Olsson pentru Reuters, spunând că acesta ar fi putut fi reținut timp de aproape 30 de ani.

Diverse mass-media suedeze, care citează o rudă care l-a găsit, au declarat că bărbatul a fost descoperit întins pe o pătură pe jos, fără dinți, incapabil să vorbească și acoperit de răni.

„Acum este în spital ... Știu că avea nevoie de o intervenție chirurgicală”, a spus Olsson, care nu a oferit mai multe detalii.

Ziarul Expressen și alte publicații au spus că fiul a fost retras de la școală la aproximativ 12 ani.

Mama neagă acuzațiile de reținere și vătămare corporală gravă, a declarat Olsson într-un comunicat. Niciunul dintre ei nu a fost numit.

Nu a existat nicio explicație imediată a motivului pentru care fiul a fost ținut captiv. Reuters nu a putut contacta membrii familiei pentru comentarii.

Alertată asupra cazului de către personalul spitalului care l-a tratat pe bărbat, poliția a înconjurat apartamentul din districtul Haninge din sudul Stockholmului pentru investigații.

"Încercăm să aflăm cât timp a fost închis fiul, presupunem că a fost o perioadă lungă de timp", a declarat un purtător de cuvânt al poliției pentru Reuters.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.