Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie din Ucraina a încercat să introducă în ţară 55 de plase monofilament

jurnaldevrancea.ro
catuse

O femeie din Ucraina s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să introducă în ţară 55 de plase de pescuit tip monofilament, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi. Potrivit sursei citate, la Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, o femeie de 44 ani, din Ucraina, la volanul unui autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul de frontieră, echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, a descoperit pe bancheta din spate şi în portbagajul autoturismului, 55 de plase de pescuit, tip monofilament, cu dimensiunile de 80 m lungime şi 1,50 m lăţime şi mărimea ochiului de 50 x 50 mm fiecare, conform Agerpres.

Femeia a declarat că a cumpărat plasele respective din localitatea Reni, Ucraina, pentru a le comercializa pe raza municipiul Galaţi. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.