Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie este în stare gravă, după ce a fost prinsă sub niște foi de tablă la locul de muncă

AGERPRES
spital 112 smurd

O femeie de 52 de ani, angajată a unei firme care produce, în municipiul Braşov, piese metalice, a ajuns, vineri, în stare gravă la spital, după ce a fost prinsă sub nişte foi de tablă, potrivit Agerpres.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral şi la membrele inferioare şi, după ce a fost scoasă de sub bucăţile de tablă, a fost transportată de un echipaj SMURD la spital.

Citește și: Trei școli din Capitală au solicitat suspendarea cursurilor pentru vineri după-amiază și luni dimineață, pentru a fi organizate alegerile europarlamentare

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, în cazul accidentului de muncă se efectuează efectuează cercetări la faţa locului pentru a se stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs incidentul. 

Este al doilea accident de muncă produs în judeţul Braşov în mai puţin de 48 de ore, joi după-amiază un muncitor angajat la o societate comercială care produce pavele în Feldioara fiind prins sub un stivuitor. Bărbatul de 44 de ani a fost rănit în zona abdomenului, fiind transportat de un echipaj SMURD la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.