Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie fără permis a fost prinsă băută la volan

portalsm.ro
sofer

O femeie de 33 ani din judeţul Galaţi este cercetată penal după ce, fiind băută la volan şi fără permis, nu a oprit la semnalele poliţiştilor, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Galaţi au oprit în trafic, pe strada Brăilei, din municipiul reşedinţă, un autoturism al cărui conducător auto refuzase anterior să oprească la semnalul poliţiştilor, în zona localităţii Piscu.

La volanul autoturismului a fost identificată o femeie, de 33 ani, care le-a declarat poliţiştilor că nu are asupra sa actul de identitate şi permisul de conducere. După verificările efectuate în bazele de date, a rezultat că femeia nu deţine permis de conducere emis de autorităţile române, aceasta declarându-le poliţiştilor că posedă un astfel de document eliberat în Spania.

La testarea alcoolscopică, persoana în cauză a prezentat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care poliţiştii o cercetează sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.