Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie reţinută după ce şi-a înjunghiat soţul, plasată în arest la domiciliu

arestDomiciliu
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş a anunţat, marţi, că agresiunea a avut loc în noaptea de 30 spre 31 octombrie.

"În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, privind săvârşirea unei infracţiuni de tentativă de omor pe raza localităţii Leordeni, în baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, Compartimentul Relaţii Publice (...) este abilitat să transmită următoarele: în noaptea de 30 spre 31 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 de către o femeie de 44 de ani, care ar fi rănit pe soţul său, prin înţepare cu un cuţit, acesta având nevoie de îngrijiri medicale", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii care au intervenit la faţa locului au constatat că sesizarea se confirmă, un bărbat de 48 de ani, care prezenta două plăgi produse prin înţepare cu un cuţit, fiind găsit conştient.

Suspecta a fost condusă la audieri, cercetările fiind preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş. După administrarea probatoriului, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă.

"În ziua de 31 octombrie, aceasta a fost prezentată în faţa instanţei cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar Tribunalul Argeş a dispus cercetarea sub măsura arestului la domiciliu", precizează IPJ Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.