Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să vândă peste 700 de petarde şi artificii

monitorulcj.ro
petarde

Poliţiştii au confiscat peste 700 de petarde şi jocuri de artificii de la o femeie care încerca să le vândă în Târgul Obor din municipiul Sibiu, căreia i-au întocmit un dosar penal, potrivit unui comunicat remis luni AGERPRES de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, potrivit Agerpres.

"La data de 5 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au identificat, în Târgul Obor din municipiul Sibiu, o femeie în vârstă de 31 de ani, din Sibiu, care deţinea şi oferea spre vânzare articole pirotehnice de diferite mărci şi categorii, nefiind autorizată în acest sens, materialele fiind depozitate într-o geantă.

Citește și: Ex-demnitarul Costoiu RUPE TĂCEREA la ICCJ - A indicat-o pe Ecaterina Andronescu drept...

Poliţiştii au ridicat, în vederea indisponibilizării, 774 de bucăţi de articole pirotehnice (petarde şi baterii de jocuri de artificii din categoriile 1, 2, 3 şi P2), deţinute fără autorizaţie. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept", precizează comunicatul IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, "constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă: orice operaţiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept; comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate de către pirotehnicieni."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.