Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie și-a uitat pe o bancă din Pitești geanta cu 15.000 de euro. Ofițerul 'Bunescu' a transformat ghinionul în noroc

Politia Romana

O femeie și-a uitat pe o bancă din Pitești geanta cu 15.000 de euro. Ofițerul 'Bunescu' a transformat ghinionul în noroc

O femeie de 45 de ani și-a uitat pe o bancă la ieșirea dintr-un centru comercial din Pitești geanta în care avea 15.000 de euro. A fost găsită de un polițist, care i-a înapoiat-o.

Luni seara, în jurul orei 21:50, un polițist de 48 de ani, aflat în timpul liber, la cumpărături la un centru comercial din Pitești, a observat la ieșirea spre parcare, o geantă de damă pe o bancă, fără ca în apropierea acesteia să observe vreo persoană.

Comisarului șef de poliție Valentin Alin Bunescuși-a dat repede seama că obiectul în cauză a fost uitat

Comisarului șef de poliție Valentin Alin Bunescu, care are exeperință în investigarea faptelor contra patrimoniului, și-a dat repede seama că obiectul în cauză a fost uitat, arată IPJ Argeș.

Nu a stat pe gânduri și a luat geanta, pe care a dus-o la sediul secției unde lucrează. Împreună cu colegii, a verificat conținutul bagajului, găsind suma de aproximativ 15.000 de euro, precum și alte obiecte în baza cărora a putut stabili identitatea deținătoarei de drept.

Polițistul a dus verificările până la final, astfel că în jurul orei 22:30 a ajuns la o adresă din comuna Bascov, unde, după ce femeia în cauză, de 45 de ani, a demonstrat că este proprietara genții și conținutului, acesteia i-a fost restituit obiectul pierdut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.