Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie şi copilul ei au fost loviți de o mașină pe trecerea de pietoni, în Râmnicu Sărat

ambulance.nsw.gov.au
ambulanta urgente

Doi pietoni, dintre care unul minor, au fost accidentaţi, luni după-amiază, pe o trecere de pietoni din localitatea Râmnicu Sărat, aceştia fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs pe strada Stadionului din municipiu, iar la volanul autovehiculului care i-a lovit se afla o femeie în vârstă de 72 de ani.

"Din primele date de la faţa locului a reieşit că autoturismul condus de către o şoferiţă în vârstă de 72 de ani din Valea Râmnicului, pe direcţia Focşani către Buzău, a surprins şi accidentat doi pietoni, o femeie şi un minor, în vârstă de 34, respectiv 14 ani, ambii din Râmnicu Sărat, care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal. Pietonii au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale", au precizat reprezentanţii Poliţiei.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.