Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie şi fiica ei de cinci ani s-au întâlnit cu un urs în Masivul Postăvaru. Ele au fost preluate de jandarmi şi duse la Poiana Braşov

unilad.co.uk
urs

O femeie şi fiica ei în vârstă de cinci ani s-au întâlnit cu un urs în Masivul Postăvaru şi s-au temut să îşi continue traseul, solicitând ajutorul jandarmilor. Un echipaj a ajuns în zonă şi le-a preluat pe cele două, ducându-le la Poiana Braşov. fEmeia şi copilul nu au avut nevoie de îngrijiri medicale potrivit news.ro

Potrivit Jandarmeriei Braşov, jandarmii au fost sesizaţi de o femeie care le-a spus că se afla cu fiica ei, în vârstă de cinci ani, pe un traseu montan din Masivul Postăvaru, iar la un moment dat a văzut un urs în zonă şi îi este frică să continue deplasarea.
O patrulă din cadrul Postului de Jandarmi Montan Poiana Braşov s-a deplasat în locul indicat şi le-a preluat pe femeie şi pe fiica ei, conducându-le până în Poiana Braşov.
Cele două persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar erau foarte speriate, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Braşov.
Sursa citată menţionează că prezenţa ursului în zonă a fost observată şi de membrii echipajul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.