Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fetiţă de 12 ani, confirmată cu coronavirus, s-a internat în spital pentru a-şi proteja mama care suferă de cancer

The Local Italy
spital coronavirus

O fetiţă de 12 ani din judeţul Bihor, infectată cu noul coronavirus, s-a internat în spital pentru a-şi proteja mama care suferă de o afecţiune oncologică.

Potrivit ebihoreanul.ro, o fetiţă de 12 ani, elevă la o şcoală din centrul municipiului Oradea, a fost confirmată cu coronavirus, fiind infectată de o prietenă care nu ştia că are boala.

Vezi și: Adriana Trandafir, în lacrimi după ce a fost bolnavă de Covid: 'Florin Persisc mi-a zis că ar fi frumos să-l îngrop eu pe el, nu el pe mine'

"La mijlocul lunii iulie ne-am întâlnit pe o terasă, în oraş, cu nişte prieteni din Cluj, cu care am petrecut cam două ore. Fetiţa lor, cu care Ariana s-a jucat, a fost descoperită cu coronavirus după o zi. Prin Direcţia de Sănătate Publică ni s-a cerut testarea amândurora, şi a mea, şi a Arianei", a povestit mama fetei, pentru ebihoreanul.ro.

Femeia, care suferă de o afecţiune oncologică, spune că probele biologice le-au fost prelevate într-o zi de joi, iar seara au şi primit rezultatele, telefonic: în cazul ei, verdictul a fost negativ, dar nu şi în cel al fetiţei.

”Ne-a spus că, fiind asimptomatică, fetiţa poate rămâne în izolare la domiciliu, la fel şi eu, dar că poate fi şi internată la Infecţioase, iar alegerea este a mea. M-am panicat, n-am mai putut dormi toată noaptea. Ariana s-a îngrijorat şi ea, având în vedere problemele mele de sănătate... Încă de la aflarea rezultatului, Ariana a hotărât că se internează, mi-a zis că vrea s-o las la spital. Nu avea niciun semn de boală, dar ştie de pe net şi de la televizor că şi persoanele asimptomatice pot transmite virusul", a mai povestit femeia.

Fetiţa a insistat, însă, să fie internată în spital.

”Mi-a spus hotărâtă că vrea să o sun pe doamna doctor, că vrea să se interneze. I-am răspuns că eu nu vreau, dar pur şi simplu s-a dus în cameră, şi-a făcut singură bagajul şi apoi mi-a cerut să sun la Salvare, s-o ducă la spital", a mai povestit femeia jurnaliştilor.

Fetiţa este internată din 18 iulie şi vorbeşte zilnic la telefon cu mama sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.