Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI CUMPLITE O fetiță de 2 ani ar fi fost ucisă de mama ei: Femeia a încercat să fugă de polițiști

O fetiţă în vârstă de aproape 2 ani a fost găsită de poliţişti moartă în locuinţa sa din Cernavodă, marţi, mama acesteia încercând anterior să fugă atunci când a fost întrebată unde se află minora.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, autorităţile au fost alertate prin 112 de o femeie care a spus că nepoata sa, de un an şi 10 luni, ar lipsi de la domiciliul mamei.

"Astăzi (marţi - n.r.), în jurul orei 11,30, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Cernavodă au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că nepoata sa, de un an şi 10 luni, ar lipsi de la domiciliul mamei", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat-o pe mama copilului, o femeie de 29 de ani care a încercat să fugă în momentul în care a fost întrebată despre locul în care se află minora. Femeia a fost imobilizată, fiind condusă la sediul Poliţiei oraşului Cernavodă, pentru audieri.

"În interiorul locuinţei, poliţiştii au identificat trupul neînsufleţit al copilului. Acesta va fi transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului", se mai menţionează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.