Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fetiță de 5 ani a rămas cu degetele blocate într-o bancă din metal. Au intervenit pompierii

News.ro
copil banca

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea au fost solicitaţi să intervină, duminică, în ajutorul unei fetiţe care a rămas cu degetele blocate într-o bancă confecţionat din metal găurit. Pentru că nu au putut să scoată în siguranţă unul dintre degetele copilei, salvatorii au tăiat banca pentru a duce fetiţa la spital. În cele din urmă, au reuşit să taie tabla, iar copila a fost dusă la unitatea sanitară pentru investigaţii suplimentare.

Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „General Magheru” Vâlcea, incidentul a avut loc duminică, la un loc de joacă de pe strada Republicii, în municipiul Râmnicu Vâlcea, potrivit news.ro.

Copila, în vârstă de cinci ani, care se afla în parc a băgat degetele prin orificiile date în metalul din care este confecţionată banca.

Iniţial, pompierii, au reuşit să scoată unul dintre degetele fetiei din orificiul dat în metal şi, pentru că nu reuşeau să scoată în siguranţă al doilea deget, au decis să taie banca şi să ducă fetiţa la spital.

În cele din urmă, pompierii au reuşit să taie tabla în zona în care degetul fetiţei a rămas blocat. Ea a fost dusă la spital pentru investigaţii suplimentare.

În sprijinul fetiţei au intervenit un echipaj SMURD si o autospecială de descarcerare cu şase subofiţeri.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.