Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fetiţă în vârstă de numai o lună, internată de urgență după ce a fost scăpată din brațe de părinți

observator.tv
bebelus

O fetiţă în vârstă de numai o lună, din comuna vrânceană Năruja, a fost trimisă de urgenţă la Spitalul "Bagdasar Arseni" din Bucureşti, după ce a fost scăpată din braţe de unul dintre părinţi informează Agerpres.

Nou-născutul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, în noaptea de luni spre marţi, şi a fost diagnosticat, conform unităţii medicale, cu "traumatism cranio-cerebral acut prin cădere de la alt nivel".

"Având în vedere vârsta fragedă a copilului şi imprevizibilitatea situaţiei sale, medicii spitalului judeţean au luat decizia de a-l trimite, de urgenţă, la Spitalul Bagdasar din Capitală", a declarat pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al spitalului, Alina Cosma.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Vidra s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.