Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fetiță orfană și-a recuperat ursulețul de pluș pierdut în urmă cu un an, într-un parc

ziaruldeiasi.ro
fetita copil

O fetiță orfană și-a recuperat ursulețul de pluș pierdut după mai bine de un an. Pierdut în Parcul Național Glacier, ursulețul i-a fost returnat fetiței de 6 ani, adoptată dintr-un orfelinat din Etiopia.

În 9 octombrie 2020, Naomi, o fetiță de origine etiopiană, și-a pierdut ursulețul de pluș pe traseul Hidden Lake Trail din Parcul Național Glacier, un parc natural din Montana.

Naomi a primit ursulețul de pluș în dar de la noii ei părinți în timp ce se afla într-un orfelinat din Etiopia. I-au spus că îi va ține companie până când va ajunge în noua ei casă pentru totdeauna. Astfel, Teddy a călătorit cu ea prin lume și au avut multe aventuri împreună.

După ce sezonul turistic s-a încheiat, pădurarii făceau curățenie în parc, moment în care au găsit, sub zăpadă, ursulețul de pluș. În mod normal, l-ar fi aruncat, deoarece era o jucărie mică și deloc întreținută, dar ceva i-a spus rangerului Tom Mazzarisi să nu arunce ursulețul: „Urșii sunt pasiunea mea. Pur și simplu nu am avut inima să o arunc. Era ceva special la acel ursuleț, așa că l-am adoptat și l-am numit Cesar".

Cesar a devenit mascota mașinii pădurarului. Ursulețul de pluș stătea pe bordul mașinii și supraveghea urșii și alte animale sălbatice, scrie La Stampa.

În toamna acestui an, o prietenă al micuței Naomi a revenit în parc și, din întâmplare, a dat peste mașina de patrulare a pădurarului, în care Cesar, sau mai degrabă Teddy, stătea pe bord. Fetița a recunoscut jucăria și a trimis un bilețel angajaților parcului, potrivit Mediafax.ro.

După ce au descoperit povestea lui Teddy, pădurarii s-au întrecut să-i înapoieze fetiței jucăria. Nu mai puțin de 3 rangeri au fost implicați în acțiune.

Așadar, un an mai târziu, Teddy este din nou în brațele micuței Naomi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.