Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O firmă de leasing din România a introdus în ofertă, autoturismul electric

Firma de leasing auto LeasePlan România anunţă o campanie prin care oferă clienţilor posibilitatea de a opta pentru maşina electrică Nissan Leaf în cadrul unui contract de leasing operaţional, potrivit Agerpres.

O altă caracteristică a campaniei "Deschide noi drumuri pentru afacerea ta!" este acordarea de 1 an de CASCO gratuit pentru a 11-a maşină în leasing pentru clienţii care încheie un contract nou cu LeasePlan România, potrivit sursei.

Noua campanie a LeasePlan România a fost activată ca urmare a câştigării de către filiala românească a concernului olandez a unui concurs internaţional în interiorul companiei, la care au participat filialele LeasePlan din 14 ţări.

Leasing-ul operaţional reprezintă un proces de închiriere de către o companie a unei maşini sau a unei flote auto, în care clientul are mai multe servicii (asigurări, taxe, impozite, serviciile de administrare a flotei, revizii şi reparaţii şi chiar schimbarea anvelopelor) incluse într-o singură rată.

CITEȘTE ȘI: Elimină nisipul de la rinichi înainte de a fi nevoie de operație! Plantele care curăță rinichii

LeasePlan Romania face parte din grupul LeasePlan International, una dintre cele mai importante companii de leasing operaţional la nivel mondial. LeasePlan Romania gestionează întregul ciclu de viaţă al autovehiculelor, de la achiziţie şi întreţinere până la vânzarea maşinilor a căror perioadă de leasing a expirat.

LeasePlan este o companie financiară olandeză specializată în administrarea de flote auto, înfiinţată cu peste 50 de ani în urmă şi care se prezintă drept furnizorul numărul unu la nivel mondial în domeniul serviciilor de management de flote auto şi leasing operaţional, cu 1,8 milioane de autovehicule aflate în leasing în peste 30 de ţări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.