Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fostă celebră senatoare, ex-ministru, va administra averea celui de-al treilea soţ: Ce are pe mână

senat

O fostă senatatoare, extrem de celebră, are mari probleme. Se pare că aceasta nu are deloc noroc în dragoste. Are mari probleme cu al treilea soţ. Sorina Plăcintă se va ocupa de administrarea bunurilor soțului, care este medic de profesie și care a suferit un stop cardiac în timpul unei consultații și nu și-a mai revenit.

Citeşte şi: Un fost ofiţer SRI anunță ÎNREGISTRĂRI EXPLOZIVE despre procurorul din dosarul Ponta - Blair

Sorina Plăcintă, fost senator și ministru al Tineretului și Sportului, s-a măritat în 2011 cu medicul Viorel Bucuraș, șeful secției de Urologie de la Spitalul Județean din Timișoara. Bucuraș este al treilea soț al Sorinei Plăcintă, după ce aceasta a fost măritată cu un inginer, cu care îl are pe Andrei Plăcintă, dar și cu omul de afaceri suedez Ștefan Sobota. Plăcintă s-a mutat la Timișoara, iar din declarația ei de avere, din 2013, reiese că și-a cumpărat un teren și o casă în capitala Banatului. În septembrie 2015, soțul Sorinei Plăcintă a suferit un infarct, chiar în timp ce oferea o consultație.

Citeşte şi: Război total între Radu Mazăre şi Cristi Borcea: Miză uriaşă, de milioane de euro

”Practic, i s-a oprit inima. Astfel de cazuri sunt considerate urgențe majore, respectiv de gradul zero. Dacă nu se intervenea în câteva minute, ar fi fost mort. Fiecare secundă contează. Din fericire, a fost resuscitat și intubat, în prezent aflându-se la Institutul de Boli Cardiovasculare, sub terapie. Starea lui este stabilă și sperăm într-o evoluție favorabilă. Este posibil să fie vorba de o tulburare de ritm cardiac, deoarece la coronarografie nu au fost depistate leziuni de infarct”, a declarat Marius Craina, managerul spitalului în care a a fost internat Bucuraș, conform Kanal D. Sorina Plăcintă Bucuraș va administra averea soțului ei și îl va reprezenta în situațiile în care acesta nu o poate face.

Citeşte şi: Un rebel sirian a vrut să-şi facă un selfie, dar...s-a aruncat în aer / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.