Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fostă celebră tenismenă e REVOLTATĂ de situația Simonei Halep, înainte de finală: 'Care e problema? Pentru că este româncă? Pentru că nu e înaltă și blondă'

www.digisport.ro
Simona Halep

Situația Simonei Halep înainte de finala de la Australian Open a fost taxată dur de Martina Navratilova! Câștigătoarea a 18 turnee de Grand Slam a vorbit despre situația în care se află Simona Halep înaintea finalei Australian Open: nu are  sponsor tehnic.

"Este ridicol! Nu știu ce s-a întâmplat cu Adidas. Ceea ce știu este că asta nu i s-ar fi întamplat niciodată unui bărbat. Niciodată! Sunt sigură că Simona va găsi un nou sponsor, dar faptul că nu are unul este de neînțeles și incredibil pentru mine, în sensul negativ al cuvintelor", a spus Navratilova, într-un interviu pentru Le Temps, potrivit gsp.ro.

Citește și: Dramă incredibilă trăită de adversara Simonei Halep din finala Australian Open: Prin ce coșmar a trecut Caroline Wozniacki în urmă cu patru ani

Navratilova a continuat cu seria cuvintelor laudative la adresa Simonei:"Sper că cei de la Adidas regretă acum. Iar dacă Simona nu-și va găsi un sponsor înseamnă că ceva este într-adevăr în neregulă cu tenisul! Care e problema? Pentru că este româncă? Pentru că nu e înaltă și blondă? Simona este o femeie remarcabilă, cu o mare personalitate!

Este foarte profesionistă, atât pe teren, cât și în afara lui, iar fanii o iubesc. Ea este genul de femeie pe care o vrem drept model pentru copiii noștri. Nu înțeleg de ce nicio companie nu s-a trezit încă să spună: «Aceasta este sportiva pe care ne mândrim să o sprijinim!»".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.