Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fostă mare campioană o laudă pe Simona Halep: Comparaţie incredibilă între româncă şi Serena

simona halep serena williams

Simona Halep n-a avut un start de sezon fericit și de la începutul anului a piedut trei poziții în clasamentul WTA. Înainte de Indian Wells, unde-și va apăra titlul, s-a antrenat în California cu Steffi Graf, campioana germană făcând o comparație între liderul WTA, Serena Williams, și Simona.

Serena e la doar un titlu de Grand Slam de recordul de 22 de astfel de trofee pe care Graf le are în palmares, iar germanca e de părere că cea mai mică dintre surorile Williams va stabili un nou record. “Sincer, cu toții credem că poate să facă asta și se va întâmpla curând. Mie nu-mi va lua nimic din ceea ce am reușit. Sunt relaxată. E șansa ei și sunt fericită pentru ea.”, a declarat Graf. Steffi, 46 de ani, care în 1988 a cucerit toate cele patru titluri majore și aurul la Jocurile Olimpice de la Seoul, spune că Serena a revoluționat tenisul cu agilitatea și forța sa brută: “Serva sa e cea mai mare lovitură din toate timpurile în tenisul feminin. Nimic nu s-a apropiat măcar de această forță. Nimeni n-a arătat atâta forță atletică în sportul feminin.” Cu toate astea, Graf nu se teme că jucătoarele de forță le vor scoate din circuit pe cele care se remarcă prin lovituri plasate.

“Am văzut-o pe Simona Halep, care n-are atâta forță fizică, dar tot arată un tenis incredibil. Angelique Kerber, de asemenea nu e o forță fizică. Dar aceste jucătoare folosesc terenul, folosesc diferite lovituri și cred că finețea e încă acolo, pe teren.”, a spus fostul lider mondial citat de digisport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.