Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fotografie de familie a fost transportată de tornade pe o distanţă de peste 200 de kilometri, în SUA

www.kinooze.com
tornadă

O fotografie de familie, smulsă dintr-o casă devastată vineri seară de tornadele care s-au produs în Statele Unite, a parcurs o distanţă de peste 200 de kilometri fiind transportată de vânt, potrivit unui mesaj publicat online de o americancă, informează AFP.

Ieşind sâmbătă dimineaţă din locuinţa ei din oraşul New Albany, situat în statul Indiana, Katie Posten a observat o fotografie alb negru lipită de unul dintre geamurile automobilului ei, potrivit Agerpres.

Imaginea, ce arată o femeie purtând o rochie cu dungi şi ţinând în braţe un copil, afişează pe verso mesajul "Gertie Swatzell şi JD Swatzel, 1942" şi prezintă toate caracteristicile unei fotografii de familie.

Katie Posten a avut ideea de a publica imaginea pe conturile ei de Twitter şi Facebook, în speranţa că îi va găsi pe proprietarii fotografiei.

Mesajul ei online, distribuit pe scară largă de comunitatea de internauţi, i-a permis să intre în contact cu o familie din Dawson Springs, un oraş din statul Kentucky, parţial distrus de forţa tornadelor.

Un membru al familiei Swatzell a recunoscut fotografia şi a identificat persoanele care apar în ea. "Wow! Când te gândeşti că a călătorit atât de departe. Este vorba despre bunicii tatălui meu", a scris Cole Swatzell pe Facebook.

Aproximativ 210 kilometri despart oraşele Dawson Springs şi New Albany, două comunităţi aflate în state americane diferite.

Katie Posten a anunţat deja că va trimite fotografia familiei Swatzell.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.