Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

150 de apeluri la 112 în doar 3 ore: O furtună a făcut prăpăd în Constanța - Pompierii intervin de urgență!

breaking news ultima ora

Pompierii din Constanța intervin, sâmbătă seara, pentru degajarea unor copaci și a unor acoperișuri căzute pe mașini, dar și pentru evacuarea apei din locuințe, în urma unei furtuni care s-a abătut asupra mai multor localități din județ. În doar 3 ore, peste 150 de apeluri au fost primite la 112, conform Mediafax.

Potrivit ISU Constanța, în trei ore au fost primite, sâmbătă seara, la numărul 112 peste 150 de apeluri despre efecte ale furtunii care s-a abătut asupra mai multor localități din județ.

Un inginer chimist dinamitează cazul Caracal: 'Ceea ce văd că se vehiculează în spațiul public sunt niște aiureli, niște baliverne'

Reprezentanții ISU susțin că pompierii intervin pentru dejarea unor acoperișuri smulse de vânt sau a unor copaci doborâți pe mașini, dar și pentru evacuarea apei din locuințe și curți. Potrivit sursei citate, nu au fost înregistrate victime.

În intervenții sunt implicați și angajați ai companiei de apă, ai primăriei și ai companiei de distribuție a energiei electrice.

Meteorologii au emis, sâmbătă, o avertizare Cod roșu de vânt puternic cu aspect de tornadă, cu rafale de peste 80-100 km/h, averse torențiale din care se vor cumula 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice și grindină de medii dimensiuni, care a fost valabilă în mai multe localități din județele Constanța și Tulcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.