Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O furtună a provocat anularea a sute de zboruri şi a întârziat alte mii în centrul Statelor Unite ale Americii

makalius.lt
aeroport

O furtună a provocat joi anularea a sute de zboruri şi a întârziat alte mii în centrul Statelor Unite, afectând planurile călătorilor în această perioadă a sărbătorilor, relatează AFP, relatează Agrepres.

Peste 6.500 de zboruri au fost întârziate şi aproximativ 800 au fost anulate, potrivit site-ului de urmărire a zborurilor FlightAware.

Aeroportul Internaţional Dallas-Fort Worth, din Texas, a fost cel mai afectat, cu peste 450 de anulări şi 600 de întârzieri.

Ploaia, zăpada şi vântul puternic au făcut ca traficul să se desfăşoare în condiţii periculoase, chiar imposibile, în special în nordul regiunii Marilor Câmpii, unde, în anumite locuri, stratul de zăpadă a ajuns la 30 de centimetri.

Autorităţile din Nebraska au închis circulaţia pe unul dintre principalele drumuri din acest stat din centrul SUA.

Cele din Dakota de Nord au recomandat să se evite orice deplasare în partea de est a statului, unde micul aeroport Fargo a fost complet închis.

Citește și: Negocierile dintre democraţi şi republicani pentru a pune capăt închiderii parţiale a activităţii guvernului federal al SUA au eşuat şi vor fi reluate

Potrivit Serviciului Naţional de Meteorologie, această furtună de iarnă, numită Eboni, ar urma să continue vineri dimineaţă, de la nord la sud, cu cantităţi mari de zăpadă şi ploaie, după care va scădea în intensitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.