Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O furtună de zăpadă a dus la perturbarea traficului aerian pe aeroportul din Madrid

alerta

O furtună de zăpadă a determinat închiderea temporară a patru piste ale aeroportului de la Madrid pentru a putea fi curăţate, fapt ce a provocat întârzieri în plecarea sau sosirea curselor programate în ziua de luni, relatează EFE. Potrivit Aena, agenţia care gestionează aeroportul spaniol, pistele vor putea fi utilizate imediat ce se încheie operaţiunea de deszăpezire, conform Agerpres.

Agenţia a activat planul de iarnă pentru aeroport după valul de frig şi zăpadă care afectează de duminică o bună parte a Spaniei, în principal centrul şi estul ţării. La Madrid, unde de obicei nu ninge, zăpadă a provocat luni mari probleme circulaţiei în oraşul care s-a trezit de dimineaţă acoperit de o neobişnuită pătură de nea.

Stratul de zăpadă a afectat la prima oră 332 de drumuri în ţară, dintre care 44 erau blocate, în timp ce pentru alte 114 poliţia a recomandat şoferilor să circule cu lanţuri.

Ninsorile căzute în ultimele 24 de ore în Catalonia au determinat suspendarea traficului autobuzelor şcolare pentru o mare parte din drumurile care leagă zece localităţi de Munţii Pirinei, 2.000 de elevi fiind afectaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.