Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O furtună puternică a afectat zone din sudul și vestul Germaniei, provocând cel puțin un deces

furtuna

O furtună puternică a afectat duminică seara zone din sudul și vestul Germaniei, provocând cel puțin un deces, perturbând transportul într-o regiune întinsă a țării, iar zeci de mii de locuințe au rămas fără electricitate, informează site-ul agenției de știri Dpa, scrie Mediafax.

Avertizările privind înrăutățirea condițiilor meteorologice au intrat în vigoare în jurul orei locale 19:20 (ora României, 20:20).

Zeci de mii de locuințe au rămas fără alimentare cu electricitate din cauza crengilor de copaci care au căzut peste liniile de curent electric.

Ploaia torențială și căderile de copaci și crengi au afectat și traficul feroviar și rutier. Câteva trenuri, inclusiv internaționale, au fost oprite, iar mai multe drumuri au fost închise.

Din cauza vântului puternic, aeroportul din Frankfurt a anulat zeci de curse între orele locale 18:00 și 20:00 (orele României 19:00-21:00).

Citește și: Libia: Cel puțin 115 persoane au decedat, iar alte peste 380 au fost rănite în urma violențelor din Tripoli

O femeie de 78 de ani a decedat după ce un copac a căzut peste ea într-o tabără aflată în apropiere de orașul Bamberg din landul Bavaria.

În apropiere de localitatea Epfenbach, un băiat de 4 ani a fost rănit grav după ce peste mașina în care se afla a căzut un copac doborât de o rafală de vânt. Copilul a fost transportat cu elicopterul la spital. Ceilalți trei pasageri din vehicul au scăpat nevătămați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.