Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O geantă cu bani şi alte bunuri a fost găsită de un jandarm aflat în timpul liber şi înapoiată proprietarului

digi24.ro
jandarmerie

O geantă în care se aflau bani, carduri bancare, un laptop şi documente personale a fost găsită, de un jandarm aflat în timpul liber, în coşul de cumpărături din parcarea unui hipermarket din municipiul Giurgiu, bunurile fiind returnate proprietarului care a mărturisit că nu mai avea speranţa că o va mai găsi, informează Agerpres.

"Un jandarm giurgiuvean care se afla în timpul liber a observat că într-un coş de cumpărături din parcarea unui hypermarket se afla o geantă, iar în preajmă nu era nici o persoană. În geantă era o sumă considerabilă de bani, un laptop, carduri bancare şi documente personale ale proprietarului", se arată într-un comunicat de presă emis vineri de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Giurgiu.

Jandarmul a ridicat geanta, iar în baza documentelor găsite a identificat persoana şi a reuşit să ia legătura cu aceasta, înapoindu-i bunurile pierdute.

La întâlnirea cu jandarmul, persoana în cauză şi-a exprimat mulţumirea şi recunoştinţa faţă de acesta şi i-a mărturisit că nu mai avea vreo urmă de speranţă că îşi va recupera bunurile, documentele şi banii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.