Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O gospodărie a ars în totalitate şi o alta a fost grav afectată într-un incendiu la Frătăţii Vechi din Suceava

alba24.ro
incendiu

O gospodărie a ars în totalitate şi la o a doua au fost mistuite de flăcări acoperişul, un depozit de furaje, adăpostul de animale şi o magazie de lemne, într-un incendiu produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în localitatea Frătăuţii Vechi, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată, potrivit Agerpres.

El a precizat că, pentru lichidarea incendiului, au intervenit, cu zece autospeciale de stingere, pompierii militari ai Detaşamentului Radăuţi şi ai Gărzii de Intervenţie Siret, împreună cu lucrători ai serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Frătăuţii Vechi, Frătăuţii Noi, Gălăneşti şi Bilca.

La sosirea echipajelor de intervenţie ardeau locuinţele şi anexele din două gospodării, cu pericol de propagare la vecinătăţi.

Vezi si: Alexandru Rafila: Antiviralul Remdesivir, conceput pentru Ebola, ar putea fi declarat primul medicament autorizat pentru COVID-19 .

Flăcările au izbucnit din podul unei locuinţe, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau cu izolaţia deteriorată.

La prima gospodărie au ars casa de locuit, bucătăria şi baia locuinţei, o magazie şi garajul cu bunurile aferente, pe o suprafaţă totală de aproximativ 300 de metri pătraţi.

La a doua gospodărie au ars depozitul de furaje, adăpostul de animale, o magazie de lemne şi acoperişul casei pe o suprafaţă totală de aproximativ 100 de metri pătraţi. Au mai ars circa 4 tone de fân şi obiecte de mobilier şi s-au degradat tavanul locuinţei şi bunuri din interior.

În urma incendiului nu au fost înregistrate victime, iar pompierii au salvat o locuinţă învecinată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.