Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O gravidă în opt luni a fost izbită în plin cu mașina de un migrant: Poliția l-a prins pe bărbat când încerca să fugă din țară

migrant

O femeie gravidă în opt luni a fost izbită în plin cu mașina de un migrant! Bărbatul a părăsit locul accidentului, ba chiar a încercat să fugă și din țară.


"La data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 18:39, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe str. Gura Caliței din sectorul 3. Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că o persoană de sex feminin a fost surprinsă și accidentată de un autoturism al cărui conducător nu a rămas la locul producerii accidentului, părăsind locul faptei.

În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea pietonului, o femeie însărcinată, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație", a transmis Poliția.

Ulterior, bărbatul a fost dat în urmărire și a fost prins.

"În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean străin. Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara.

Persoana în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.