Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O imensă proprietate a familiei emirului din Qatar a fost ţinta unei spargeri: Hoţii şi-au însuşit mai multe ceasuri de lux

cdn.psychologytoday.com
jaf hot

O imensă proprietate a familiei emirului din Qatar, situată în împrejurimile oraşului Cannes pe Coasta de Azur, a fost ţinta unei spargeri în noaptea de joi spre vineri, iar hoţii şi-au însuşit mai multe ceasuri de lux, informează duminică o sursă apropiată dosarului, citată de AFP.

Patru persoane au pătruns în această reşedinţă de la Mouans-Sartoux sărind peste un gard, a explicat sursa menţionată, confirmând o informaţie difuzată anterior de postul de radio RTL.

Această proprietate nu aparţinea propriu-zis emirului din Qatar, ci unui membru al familiei acestuia, fostul premier Hamad bin Jassim bin Jaber Al Thani, scrie Agerpres.ro.

Spargerea a fost comisă fără violenţă, chiar dacă unul dintre autori era înarmat, a indica sursa apropiată de dosar. "Persoanele prezente nu au fost ameninţate cu pistolul la tâmplă, ci s-au conformat hoţilor la vederea armei, sub ameninţare", a precizat interlocutorul AFP.

Hoţii şi-au însuşit "obiecte de lux, în special ceasuri".

Ancheta deschisă de parchetul din Grasse a fost încredinţată brigăzii de investigaţii din Grasse, o unitate de poliţie judiciară, cu concursul serviciilor de indentificare criminalistă din Nisa şi al secţiei de investigaţii din Marsilia.

Şeicul Hamad bin Khalifa Al Thani, care a abdicat în 2013 în favoarea fiului său la conducerea acestui emirat din Orientul Mijlociu, primise în anii 1990 o reşedinţă cu 30 de hectare la Mouans-Sartoux.

În 2016, el făcuse un cadou de un milion de euro micii comune pentru a-şi finanţa cantinele 100% bio.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.