Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O întâlnire Trump-Putin ar putea avea loc în lunile următoare, afirmă purtătorul de cuvânt al Kremlinului

trump putin trump

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, nu a exclus posibilitatea unei întrevederi între președinții Rusiei și Statelor Unite, Vladimir Putin, respectiv Donald Trump, în condițiile în care cei doi lideri ar urma să participe la mai multe summituri internaționale în următoarele luni informează mediafax.

"În următoarele câteva luni, așa cum știm, vor avea loc mai multe evenimente internaționale majore, la care, teoretic, vor lua parte atât Trump, cât și Putin", a declarat oficialul rus, adăugând că momentan nu au fost făcute pregătiri privind o eventuală întrevedere între cei doi lideri în marja summiturilor internaționale din perioada următoare, informează agenția de știri Tass.

Motive de îngrijorare pentru Vladimir Putin. Cota sa de încredere a scăzut puternic

În luna lunii noiembrie, preşedintele SUA va efectua vizite în Franța și Irlanda, urmând că apoi participe la summitul G20 de la Buenos Aires din 30 noiembrie-1 decembrie.

În urma summitului cu liderul de la Kremlin, desfășurat la Helsinki, în luna iulie, Donald Trump şi-a atras critici dure pentru că a sugerat că are mai mare încredere în Vladimir Putin decât în evaluările serviciilor secrete americane privind ingerinţele electorale ruse. "Eu am încredere în oamenii mei din serviciile de informaţii, dar vă pot spune că preşedintele Putin a fost extrem de puternic în negarea acuzaţiilor", a spus Donald Trump după întâlnirea cu liderul de la Kremlin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.