Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'O intoxicare. De ce vrea Ghita sa se afle ca el se duce la UNPR'

ghita

In ziua in care in Parlament s-a votat motiunea de cenzura initiata de PNL, o alta stire a distras atentia de la subiect - deputatul Sebastian Ghita s-a inscris in UNPR. Informatia venita pe surse avea sa fie catalogata drept 'o gluma' chair de catre presedintele UNPR Gabriel Oprea.

Jurnalistul Sorina Matei sustine ca insusi Ghita a lansat informatia transferului sau la UNPR pentru ca a dorit sa dea de inteles ca el controleaza si acest partid, dar si ministerul Justitiei care ar urma sa revina UNPR-ului.

"O intoxicare marca Sebastian Ghiţă

Sebastian Ghiţă a umplut astăzi presa controlată de el cu o ştire falsă. Şi anume că s-a înscris în UNPR. N-ar fi nici pentru prima şi nici pentru ultima oară când Ghiţă îşi dă informaţii pe surse şi îşi comandă ştiri ca să intoxice pe toată lumea. Realitatea este că Ghiţă nici nu s-a înscris, nici nu a fost primit în UNPR şi nici nu va fi primit.

Aşadar, de ce ar vrea Ghiţă să se afle că el se duce la UNPR când nu este adevărat? Este simplu. Ca să arate că el de fapt controlează şi acest partid, că fără el nu se poate, că el e miezul din dodoaşcă şi că ministerul Justiţiei luat în gestiune de UNPR va fi, în realitate, controlat tot de el şi tot el va gestiona numirile în parchete. La o adică, dacă i se întâmplă ceva, el are Justiţia la mână.

Mă mir că nu şi-a dat ştire şi că va prelua direct portofoliul Justiţiei, dar probabil era conştient că ar fi râs toată lumea de el.

Acest sinistru Cătălin Voicu al Justiţiei, presei, economiei şi politicii româneşti, care controlează deja trei televiziuni, ziare, media online, devenit cel mai mare pericol la adresa libertăţii de exprimare în România, la adresa liberei concurenţe, la adresa independenţei Justiţiei, care a capturat feroce resursele statului, banii cetăţenilor, partide, politicieni, mercenari de presă, membru în comisia de control a SRI, devenit simbolul corupţiei din România, o Elena Udrea de gen masculin a ţării, deja urmărit penal, sub control judiciar, sprijinind cele mai periculoase grupuri infracţionale organizate, trebuie să sfârşească acolo unde-i este, cu adevărat, locul.

Vorba predecesorului său, infractorul puşcăriaş Cătălin Voicu: 'În viață, trebuie să știi ce duci...'", a scris Sorina Matei pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.