Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O jucătoare din TOP 10 WTA se retrage de la turneul de la San Jose

Garbine Muguruza

Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza, locul 7 WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la San Jose, la care era principala favorită, informează Reuters, preluată de news.ro.

Muguruza a acuzat o accidentare la mâna dreapta şi nu a jucat meciul din turul al doilea, în care era direct acceptată. Ea a fost înlocuită de lucky loser-ul Anna Blinkova, locul 101 WTA. Rusoiaca de 19 ani a pierdut partida din manşa secundă, disputată, miercuri, cu Viktoria Azarenka din Belarus, locul 108 WTA, cu scorul de 6-1, 6-0.

Anul trecut, Muguruza a jucat în semifinale la acest turneu, care în 2017 s-a desfăşurat la Stanford, astfel că va pierde 185 de puncte.

La acest turneu evoluează şi Mihaela Buzărnescu, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 5. Ea va juca în turul al doilea, joi, de la ora 21.00, cu Amanda Anisimova (SUA), locul 198 WTA, venită din calificări.

Deţinătoarea trofeului este americanca Madison Keys, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 2. Keys ar putea juca împotriva Mihaelei Buzărnescu în sferturi, dacă va trece de australianca Alja Tomljanovici, locul 65 WTA, în manşa a doua.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.