Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O jurnalistă Al Jazeera şi un adolescent palestinian, ucişi în confruntări militare, în Cisiordania

Time of Israel
Jenin Palestina teritoriile ocupate

O jurnalistă a postului de televiziune Al Jazeera şi un adolescent palestinian au fost ucişi, miercuri, în două incidente separate produse în Cisiordania şi atribuite armatei israeliene.

Reportera Shareen Abu Akleh, cu dublă cetăţenie, palestiniană şi americană, a fost împuşcată mortal miercuri dimineaţă în schimburi de focuri între militari israelieni şi militanţi islamişti palestinieni produse într-o tabără de refugiaţi din oraşul Jenin, în nordul Cisiordaniei.

Armata israeliană susţine că nu este clar dacă jurnalista Al Jazeera a fost împuşcată de militari israelieni sau de combatanţi palestinieni. Autorităţile israeliene au declanşat o investigaţie în acest caz, informează site-ul Ynetnews.com.

Într-un alt incident, produs în localitatea Al-Bireh, în apropiere de oraşul Ramallah, un palestinian în vârstă de 18 ani a fost împuşcat mortal în confruntări cu armata israeliană, anunţă Ministerul Sănătăţii din cadrul Autorităţii Palestiniene, potrivit cotidianului Le Figaro. Armata israeliană susţine că militarii au utilizat gloanţe de cauciuc în confruntări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.