Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O localitate ilfoveană, spectacol în valoare de 50.000 de euro: cu ocazia Zilei Naționale: Mama unui oficial din Ministerul Familiei se va ocupa de petrecere

Facebook
Concert 1 Decembrie

Primăria comunei 1 Decembrie planifică să organizeze o petrecere cu ocazia Zilei Naționale, finanțată din bugetul public și dedicată comunității locale. Evenimentul va avea în centrul atenției artiști precum Vali Vijelie, Mario Fresh și Constantin Enceanu.

Până recent, firma responsabilă de organizare a petrecerii a avut ca asociat pe Florin Bogdan Paraschiv, subsecretar de stat în Ministerul Familiei. Deși firma avea un singur angajat anul trecut, aceasta va primi aproape 50.000 de euro din bugetul local pentru organizarea evenimentului festiv de 1 Decembrie, conform Buletin de București.

Politicianul Paraschiv s-a retras din asociere cu firma de organizare a evenimentului cu o lună în urmă după ce a fost numit în Ministerul Familiei de către Gabriela Firea. Cu toate acestea, mama sa, Viorica Paraschiv, a rămas implicată în afacere. În 2020, aceasta i-a făcut campanie primarului PNL actual din comuna 1 Decembrie.

Relațiile dintre familia Paraschiv și administrația locală a comunei 1 Decembrie sunt extinse. Florin Bogdan Paraschiv a fost managerul unui proiect al comunei, iar soția sa, Violeta Alina Paraschiv, ocupă funcția de șef de birou în primărie.

Spectacolul este programat să înceapă la ora 12:00 pe platoul din fața Primăriei 1 Decembrie, conform detaliilor oferite pentru eveniment. Conform programului, petrecerea este planificată să dureze în total patru ore.

Primarul comunei, Petre Gheorghe, a anunțat că programul artistic va suferi o întrerupere la ora 15:00 pentru a permite desfășurarea paradei militare. La acest eveniment vor fi invitați "Președintele Consiliului Județean Ilfov, Prefectul Județului Ilfov, Senatori și Deputați din Județ".

Suma considerabilă de zeci de mii de euro necesară pentru organizarea petrecerii din comuna 1 Decembrie este direcționată direct către conturile firmei Super Party Shop. Această companie este în prezent deținută de Viorica Paraschiv, mama subsecretarului de stat din Ministerul Familiei și secretarul general al formațiunii politice Partida Romilor Pro Europa (PRPE), Florin Bogdan Paraschiv.

Pe data de 9 mai 2023, când Gabriela Firea încă ocupa funcția de ministru al Familiei, a făcut public anunțul că a acordat premii unor femei remarcabile în domenii „considerate până nu demult că sunt strict pentru bărbați”. În acea postare de pe platforma Facebook, Gabriela Firea a felicitat și pe subsecretarul de stat Paraschiv.

Contactată de reporterii Buletin de București, Gabriela Firea susține că nu ea l-a adus pe Florin Bogdan Paraschiv la Ministerul Familiei, ci acesta a fost numit în funcție ca urmare a unei decizii politice a coaliției de guvernare. Fostul edil al Capitalei susține că postul acestuia este unul de „demnitar“ și că a avut atribuții în domeniul tineretului.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.