Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O locomotivă a deraiat în stația CF Bârzava - CFR a modificat mersul trenurilor pe ruta Brașov-Curtici

cfr

Circulaţia trenurilor pe anumite rute va suferi modificări, după ce, la intrarea în staţia CF Bârzava, o locomotivă a trenului 74-1 care circula pe traseul Braşov - Curtici a deraiat, a anunţat, marţi, CFR Călători, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Astfel, trenul IR 74 Braşov - Budapesta Keleti se va anula pe distanţa Bârzava - Arad, iar călătorii vor fi transbordaţi cu mijloace auto între staţiile Bârzava - Arad. În staţia Arad se va forma un tren suplimentar care va circula pe distanţa Arad - Budapesta Keleti.

De asemenea, trenul IR 75 Budapesta Keleti - Braşov se va anula pe distanţa Arad - Braşov, transferul călătorilor fiind realizat cu mijloace auto între staţiile Arad - Batuţa H.m. Ulterior, din staţia Batuţa H.m. se va forma un tren suplimentar care va circula între staţiile Batuţa - Braşov în trasa trenului trenului IR 75.

Conform sursei citate, trenul IR 1766 Timişoara Nord - Iaşi se anulează pe distanţa Arad - Simeria - Cluj Napoca. Garnitura va circula pe rută deviată Timişoara Nord - Arad - Oradea - Cluj Napoca - Suceava - Iaşi.

"Cauzele care au generat deranjamentul de trafic de la intrarea în staţia Bârzava urmează să fie stabilit de către o comisie de cercetare care se află la faţa locului. Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare", precizează compania.

Circulaţia trenurilor este închisă la intrarea în staţia CF Bârzava (judeţul Arad), din cauza deraierii de o osie a locomotivei trenului 74-1, care circula în relaţia Braşov - Curtici.

"Locomotiva trenului 74-1 a deraiat de o osie peste macazul nr. 7 care asigură trecerea de la linia 2 la linia 3 din staţie. Personalul de specialitate este deja la faţa locului pentru a lua măsurile necesare, astfel încât în scurt timp să fie asigurată continuitate în traficul feroviar", a precizat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR SA.

Potrivit acesteia, niciunul dintre cei 19 călători aflaţi în tren nu a fost rănit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.